Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste i smaczne
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Składniki
Pierś kurczaka umyć, przekroić wzdłuż na pół, posypać vegetą i pikantną przyprawą do grilla z obu stron (najlepiej zrobić to dzień wcześniej wieczorem i zostawić na noc w lodówce, żeby mięsko "przeszło" przyprawami).
Grilować na mocno rozgrzanej patelni grilowej z obu stron.
Można podawać z ryżem, frytkami lub pieczywem oraz sałatą z vinegrettem lub warzywami na parze lub z wody i sosem np. czosnkowym wg uznania.