Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię jej zawsze więcej ponieważ część mrożę.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67503
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1853
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67503
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1853
Składniki
W garnku zagotowałam wodę około3ldodałam skrzydło kość wędzoną,groch,rosołki,marchewkę,pietruszkę,seler starte na tarce o grubych oczkach.pokrojoną w kostkę kiełbasę,przyprawy.Gotowałam do miękkości mięsa.Po ugotowaniu wyjęłam mięso obrałam z kości,pokroiłam i dodałam do zupy,również boczek.Ostatecznie doprawiłam i gotowe.Jeśli ktoś lubi może zrobić zasmażkę ale ja nie daje.Gotuję bez ziemniaków ponieważ mrożę,gotuję osobno ziemniaki według potrzeby.