Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię jej zawsze więcej ponieważ część mrożę.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3589
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3589
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Składniki
W garnku zagotowałam wodę około3ldodałam skrzydło kość wędzoną,groch,rosołki,marchewkę,pietruszkę,seler starte na tarce o grubych oczkach.pokrojoną w kostkę kiełbasę,przyprawy.Gotowałam do miękkości mięsa.Po ugotowaniu wyjęłam mięso obrałam z kości,pokroiłam i dodałam do zupy,również boczek.Ostatecznie doprawiłam i gotowe.Jeśli ktoś lubi może zrobić zasmażkę ale ja nie daje.Gotuję bez ziemniaków ponieważ mrożę,gotuję osobno ziemniaki według potrzeby.