Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię jej zawsze więcej ponieważ część mrożę.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
W garnku zagotowałam wodę około3ldodałam skrzydło kość wędzoną,groch,rosołki,marchewkę,pietruszkę,seler starte na tarce o grubych oczkach.pokrojoną w kostkę kiełbasę,przyprawy.Gotowałam do miękkości mięsa.Po ugotowaniu wyjęłam mięso obrałam z kości,pokroiłam i dodałam do zupy,również boczek.Ostatecznie doprawiłam i gotowe.Jeśli ktoś lubi może zrobić zasmażkę ale ja nie daje.Gotuję bez ziemniaków ponieważ mrożę,gotuję osobno ziemniaki według potrzeby.