Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię jej zawsze więcej ponieważ część mrożę.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1094
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 779
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1203
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 271
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1094
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 779
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1203
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 271
Składniki
W garnku zagotowałam wodę około3ldodałam skrzydło kość wędzoną,groch,rosołki,marchewkę,pietruszkę,seler starte na tarce o grubych oczkach.pokrojoną w kostkę kiełbasę,przyprawy.Gotowałam do miękkości mięsa.Po ugotowaniu wyjęłam mięso obrałam z kości,pokroiłam i dodałam do zupy,również boczek.Ostatecznie doprawiłam i gotowe.Jeśli ktoś lubi może zrobić zasmażkę ale ja nie daje.Gotuję bez ziemniaków ponieważ mrożę,gotuję osobno ziemniaki według potrzeby.