Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne kotleciki z dodatkiem groszku, papryki, doprawione Vegetą Natur, które zrobimy w 30 minut
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 225
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 137
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28001
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 225
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 137
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28001
Składniki
1. Mięso bardzo drobno kroimy, wbijamy jajko, dodajemy odlany z zalewy groszek
2. Następnie doprawiamy solą oraz papryką, łączymy z majonezem oraz drobno pokrojoną papryką czerwoną 3. Wsypujemy mąkę, Vegetę i dokładnie mieszamy
4. Robimy okrągłe kotleciki, panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
5. Kotlety gotowe 6. Smacznego