Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne kotleciki z dodatkiem groszku, papryki, doprawione Vegetą Natur, które zrobimy w 30 minut
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 207
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 902
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 499
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666463
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 207
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 902
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 499
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666463
Składniki
1. Mięso bardzo drobno kroimy, wbijamy jajko, dodajemy odlany z zalewy groszek
2. Następnie doprawiamy solą oraz papryką, łączymy z majonezem oraz drobno pokrojoną papryką czerwoną 3. Wsypujemy mąkę, Vegetę i dokładnie mieszamy
4. Robimy okrągłe kotleciki, panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
5. Kotlety gotowe 6. Smacznego