Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 73
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 656
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 71
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 73
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 656
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 71
Składniki
Zagotuj wodę z miodem, octem i badianem. Dekoracyjnie obierz gruszki, przepołów i usuń gniazda nasienne. Poprzekrawaj śliwki i wyjmij pestki. Podgotuj je w zalewie. Wyjmij i włóż do słoików. Następnie zagotuj w zalewie gruszki.
Wyjmij je i powkładaj do słoików ze śliwkami. Gotuj zalewę przez kolejnych 15 minut, aby zmniejszyła objętość o 1/3. Potem zalej owoce i mocno zakręć słoiki.
Czas przygotowania: 50 minut. Poziom: średniŹródło: TV14