Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na szybko? Proszę bardzo???????? Idealne również na wynos do jednego pudełeczka, które można spożywać na zimno. Z sosem czosnkowym, warzywami i jesteśmy syci na kilka godzin
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 175
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 170
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 453
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 108
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 175
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 170
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 453
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 108
Składniki
Mąkę, jajo i przyprawy (sól, pieprz) wstępnie mieszamy.
Dodajemy tuńczyka odsączonego z wody i mieszamy do połączenia składników. Dolewamy stopniowo wody aby powstała nam papkowata konsystencja (nie lejąca).
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy placki z obu stron.