Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 97
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 62
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 97
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 62
Składniki
Wykonanie: Buraczki obrać i pokroić w kostkę razem z mięsem i cebulą. Następnie zalać dwoma szklankami wody i dusić z dodatkiem listka laurowego około godziny. Pod koniec gotowania przyprawić do smaku (możemy zaciągnąć śmietaną) Podawać z pieczywem lub ziemniakami.