Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli wracasz zmęczony(na) z pracym i musisz zrobic jeszcze obiad.To obiad idealny dla Ciebie
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13322
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13322
Składniki
Łopatkę myjemy i kroimy w kostkę,podsmażamy ok 10 min razem z cebula pokrojoną w piórka. Ogórka ścieramy na tarce o dużych oczkach,dodajemy do mięska,zalewamy szklanką wody i dusimy następne 10 min.Po tym czasie wsypujemy 2 sosy, dolewając następną szklankę wody i mieszamy aby nie zrobiły się "krupki". Wszystko razem gotujemy ok 3 min.
Podajemy z czym kto chce-makaron,kasza,ziemniaki.Zależy od upodobań.