Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7960
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 255
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 95
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2147
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 654
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7960
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 255
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 95
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2147
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 654
Składniki
1. Warzywa pokrój w talarki i podsmaż na rozgrzanym oleju. Ziemniaki ugotuj. 2. Do warzyw dodaj wodę oraz sól, pieprz, zioła prowansalskie i duś przez 15 minut 3. Mięso pokrój i podsmaż, następnie dodaj do warzyw i duś jeszcze przez 15 minut 4. Na koniec dodaj jogurt. 5. Podawaj z ziemniakami