Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny,sycący gulasz.Można podawać np z ryżem.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2198
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 955
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23127
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2198
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 955
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23127
Składniki
Filety pokroić w kostkę i smażyć z dodatkiem cebuli i wyciśniętego przez praskę czosnku.Po ok 10 min dodać pokrojone w paski papryki i smażyć jeszcze ok 5 min.Następnie wlać 2 szklanki bulionu i nadal gotować na małym ogniu.Dodać odsączoną fasolę i kukurydzę,wymieszać.Zagęścić gulasz: 1/2 szklanki zimnego bulionu rozrobić z 1-2 łyżkami mąki i wlać do gotującego się gulaszu energicznie mieszając.Poddusić jeszcze ok 5-10 min,doprawić pieprzem i solą.