Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawde warto sprobowac, niepowtarzalny lekko pikantny smak!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 104
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2458
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 104
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2458
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
Mieso pokroic w duza kostke wrzucic na patelnie obsmazyc 5 minut na duzym ogniu,na osobnej patelni podsmazyc pokrojona cebule
Przelozyc do garnka mieso z cebula, solidnie przyprawic, dodajac wszystkie podane przyprawy, oraz polowe przygotowanej pietruszki i rozgnieciony zabek czosnku zalac szklanka wody, dusic godzine na malym ogniu pod przykryciem,
Nastepnie rozdrobnic blenderem pomidory, odsedzic z puszki ciecierzyce dolozyc do miesa i gotowac kolejne pol godziny, chwile przed podaniem dolozyc reszte posiekanej natki pietruszki
Marokanie jadaja to z kasza kuzkuz ja tez, ale jesli ktos nie lubi mozna z ryzem, makaronem, albo z chlebem