Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawde warto sprobowac, niepowtarzalny lekko pikantny smak!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 138
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 16
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17322
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 138
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 16
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17322
Składniki
Mieso pokroic w duza kostke wrzucic na patelnie obsmazyc 5 minut na duzym ogniu,na osobnej patelni podsmazyc pokrojona cebule
Przelozyc do garnka mieso z cebula, solidnie przyprawic, dodajac wszystkie podane przyprawy, oraz polowe przygotowanej pietruszki i rozgnieciony zabek czosnku zalac szklanka wody, dusic godzine na malym ogniu pod przykryciem,
Nastepnie rozdrobnic blenderem pomidory, odsedzic z puszki ciecierzyce dolozyc do miesa i gotowac kolejne pol godziny, chwile przed podaniem dolozyc reszte posiekanej natki pietruszki
Marokanie jadaja to z kasza kuzkuz ja tez, ale jesli ktos nie lubi mozna z ryzem, makaronem, albo z chlebem