Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawde warto sprobowac, niepowtarzalny lekko pikantny smak!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Mieso pokroic w duza kostke wrzucic na patelnie obsmazyc 5 minut na duzym ogniu,na osobnej patelni podsmazyc pokrojona cebule
Przelozyc do garnka mieso z cebula, solidnie przyprawic, dodajac wszystkie podane przyprawy, oraz polowe przygotowanej pietruszki i rozgnieciony zabek czosnku zalac szklanka wody, dusic godzine na malym ogniu pod przykryciem,
Nastepnie rozdrobnic blenderem pomidory, odsedzic z puszki ciecierzyce dolozyc do miesa i gotowac kolejne pol godziny, chwile przed podaniem dolozyc reszte posiekanej natki pietruszki
Marokanie jadaja to z kasza kuzkuz ja tez, ale jesli ktos nie lubi mozna z ryzem, makaronem, albo z chlebem