Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto ma ochotę na pyszny gulasz w sosie z pieczarkami, do tego kopytka lub kluski śląskie, surówka. Pyszny Obiadek.
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1282
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 115
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 49
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1282
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 115
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 49
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Do cebuli dodajemy pokrojone mięso w kostkę, doprawiamy przyprawą.
3. Na drugiej patelni najlepiej typu WOK, prużymy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Grzyby łączymy z mięsem.
5. Do naczynia wlewamy koncentrat pomidorowy i mieszamy z mąką oraz śmietaną. 6. Hartując wlewamy do sosu, który powstała z prużenia mięsa.
7. Gulasz gotowy. 8. Smacznego