Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe proste danie. Goście będą zachwyceni nowym smakiem.
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 181
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 73
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 644
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 274
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 181
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 73
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 644
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 274
Składniki
Mięso pokroic w grubszą kostkę, posypac przyprawą, odstawic na noc. Obsmażyc na oleju na złoto. Przełożyc do rondla.
Grzyby namoczyc, pokroic w paski. Nałożyc na mięso.
Cebulę pokroic w półplastry, zezłocic, dodac do mięsa.
Z reszty składników przygotowac sos, zalac mięso i dusic do miękkości. Podawac z ryżem, ziemniakami i ulubioną surówką.