Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe proste danie. Goście będą zachwyceni nowym smakiem.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 138
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 138
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Składniki
Mięso pokroic w grubszą kostkę, posypac przyprawą, odstawic na noc. Obsmażyc na oleju na złoto. Przełożyc do rondla.
Grzyby namoczyc, pokroic w paski. Nałożyc na mięso.
Cebulę pokroic w półplastry, zezłocic, dodac do mięsa.
Z reszty składników przygotowac sos, zalac mięso i dusic do miękkości. Podawac z ryżem, ziemniakami i ulubioną surówką.