Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe proste danie. Goście będą zachwyceni nowym smakiem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Mięso pokroic w grubszą kostkę, posypac przyprawą, odstawic na noc. Obsmażyc na oleju na złoto. Przełożyc do rondla.
Grzyby namoczyc, pokroic w paski. Nałożyc na mięso.
Cebulę pokroic w półplastry, zezłocic, dodac do mięsa.
Z reszty składników przygotowac sos, zalac mięso i dusic do miękkości. Podawac z ryżem, ziemniakami i ulubioną surówką.