Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe proste danie. Goście będą zachwyceni nowym smakiem.
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 364
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 471
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 364
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 471
Składniki
Mięso pokroic w grubszą kostkę, posypac przyprawą, odstawic na noc. Obsmażyc na oleju na złoto. Przełożyc do rondla.
Grzyby namoczyc, pokroic w paski. Nałożyc na mięso.
Cebulę pokroic w półplastry, zezłocic, dodac do mięsa.
Z reszty składników przygotowac sos, zalac mięso i dusic do miękkości. Podawac z ryżem, ziemniakami i ulubioną surówką.