Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 22
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 19
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21657
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 22
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 19
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21657
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Składniki
Filety opłukałem zimną wodą ,osuszyłem ,skropiłem sokiem z cytryny. Wstawiłem do lodówki. Cebulę obrałem ,drobno posiekałem. Paprykę oczyściłem i pokroiłem w kostkę. Ziemniaki pokroiłem ,pokroiłem w drobną kostkę. Cebulę zeszkliłem na oliwie ,dodałem przeciśnięty przez praskę czosnek ,paprykę i ziemniaki. Lekko poddusiłem. Dodałem koncentrat pomidorowy i mieloną paprykę. Podlałem winem oraz warzywnym bulionem ,gotowałem pod przykryciem (na małym ogniu ) 20 min. Warzywa zblendowałem i zabieliłem śmietaną. Rybę oprószyłem solą i pieprzem ,pokroiłem na kawałki i dodałem do sosu. Dusiłem pod przykryciem 5 min. Serwowałem z posiekanym koperkiem.