Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczny, smaczny gulasz na przyjęcie okolicznościowe.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3705
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3800
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 366
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 674
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3705
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3800
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 366
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 674
Składniki
Wykonanie: Mięso pokroić na kawałki i obsmażyć na oleju z pokrojoną cebulą. Świeżą czerwoną paprykę zmielić, dodać do gulaszu, potrawę doprawić do smaku, zalać gorącą wodą lub bulionem i podgotować. Gdy mięso będzie pół miękkie, dodać pomidory i umyty ryż, po czym ponownie podgotować 20 minut.
Całość przełożyć do żaroodpornego naczynia i posypać mieloną papryką, przykryć i zapiec w temp. 200 stopni 15 minut .