Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczny, smaczny gulasz na przyjęcie okolicznościowe.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1629
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2590
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1629
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2590
Składniki
Wykonanie: Mięso pokroić na kawałki i obsmażyć na oleju z pokrojoną cebulą. Świeżą czerwoną paprykę zmielić, dodać do gulaszu, potrawę doprawić do smaku, zalać gorącą wodą lub bulionem i podgotować. Gdy mięso będzie pół miękkie, dodać pomidory i umyty ryż, po czym ponownie podgotować 20 minut.
Całość przełożyć do żaroodpornego naczynia i posypać mieloną papryką, przykryć i zapiec w temp. 200 stopni 15 minut .