Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli jak wykorzystać nadmiar pysznych szaszłyków następnego dnia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8713
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8713
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Składniki
Zostało mi sporo szaszłyków z grilla. Wrzuciłam je na patelnie z pokrojoną marchewką. jak wszystko się przesmażyło podlałam wodą, poddusiłam i zagęściłam rozrobioną mąką. Sos doprawiłam solą i pieprzem. Można jeszcze doprawić przyprawą gulaszową. Gulasz gotowy i pyszny.
Smacznego :)