Do góry

Dania główne Przepis na:

Gulasz szaszłykowy

Gulasz szaszłykowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 537 Ocena: 10648

Dodano:

Odsłon: 420

Czyli jak wykorzystać nadmiar pysznych szaszłyków następnego dnia.

Składniki

  • Szaszłyki 6 szt, pierś, pieczarki, cebula, papryka, cukinia, sól i pieprz
  • Lub te same składniki świeże
  • Marchew
  • mąka do zagęszczenia sosu
  • przyprawa gulaszowa
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Zostało mi sporo szaszłyków z grilla.

    Wrzuciłam je na patelnie z pokrojoną marchewką. jak wszystko się przesmażyło podlałam wodą, poddusiłam i zagęściłam rozrobioną mąką.
    Sos doprawiłam solą i pieprzem. Można jeszcze doprawić przyprawą gulaszową.

    Gulasz gotowy i pyszny.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (12)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń