Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli jak wykorzystać nadmiar pysznych szaszłyków następnego dnia.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112881
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 178
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 406
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 422
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 755
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112881
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 178
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 406
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 422
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 755
Składniki
Zostało mi sporo szaszłyków z grilla. Wrzuciłam je na patelnie z pokrojoną marchewką. jak wszystko się przesmażyło podlałam wodą, poddusiłam i zagęściłam rozrobioną mąką. Sos doprawiłam solą i pieprzem. Można jeszcze doprawić przyprawą gulaszową. Gulasz gotowy i pyszny.
Smacznego :)