Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli jak wykorzystać nadmiar pysznych szaszłyków następnego dnia.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 982
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12879
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 982
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12879
Składniki
Zostało mi sporo szaszłyków z grilla. Wrzuciłam je na patelnie z pokrojoną marchewką. jak wszystko się przesmażyło podlałam wodą, poddusiłam i zagęściłam rozrobioną mąką. Sos doprawiłam solą i pieprzem. Można jeszcze doprawić przyprawą gulaszową. Gulasz gotowy i pyszny.
Smacznego :)