Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam, szybciutko się robi i szybciutko ginie.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
1. Łopatkę kroimy w małą kostkę . 2. Obieramy cebulę, również kroimy w kostkę po czym prużymy na oleju i dodajemy mięso które przyprawiamy solą. 3. Żeby mięso się nie przypaliło można podlać odrobiną wody i dalej prużymy do chwili kiedy mięso będzie już dobre.
4. Dodajemy ugotowane oraz pokrojone wcześniej pieczarki. 5. Paprykę, marchewkę ( obraną ) kroimy w kostkę również dodajemy do mięsa.
6. Wsypujemy przyprawy: majeranek, chili oraz wlewamy sos.
7. Gotujemy chwilkę i dania gotowe. 8. Smacznego.