Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam, szybciutko się robi i szybciutko ginie.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 527
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 527
Składniki
1. Łopatkę kroimy w małą kostkę . 2. Obieramy cebulę, również kroimy w kostkę po czym prużymy na oleju i dodajemy mięso które przyprawiamy solą. 3. Żeby mięso się nie przypaliło można podlać odrobiną wody i dalej prużymy do chwili kiedy mięso będzie już dobre.
4. Dodajemy ugotowane oraz pokrojone wcześniej pieczarki. 5. Paprykę, marchewkę ( obraną ) kroimy w kostkę również dodajemy do mięsa.
6. Wsypujemy przyprawy: majeranek, chili oraz wlewamy sos.
7. Gotujemy chwilkę i dania gotowe. 8. Smacznego.