Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam, szybciutko się robi i szybciutko ginie.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 378
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 696
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4505
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 378
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 696
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4505
Składniki
1. Łopatkę kroimy w małą kostkę . 2. Obieramy cebulę, również kroimy w kostkę po czym prużymy na oleju i dodajemy mięso które przyprawiamy solą. 3. Żeby mięso się nie przypaliło można podlać odrobiną wody i dalej prużymy do chwili kiedy mięso będzie już dobre.
4. Dodajemy ugotowane oraz pokrojone wcześniej pieczarki. 5. Paprykę, marchewkę ( obraną ) kroimy w kostkę również dodajemy do mięsa.
6. Wsypujemy przyprawy: majeranek, chili oraz wlewamy sos.
7. Gotujemy chwilkę i dania gotowe. 8. Smacznego.