Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie. Bardzo szybkie, smaczne i sycące. Dla wszystkich którzy lubią warzywa :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1226
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 442
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1310
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1226
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 442
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1310
Składniki
Na rozgrzaną patelnię wrzucamy pokrojoną w ósemki cukinię, kiedy zacznie robić się miękka, wrzucamy pokrojony szpinak. Następnie dajemy 2 ząbki czosnku( to zależy od gustu). Kiedy szpinak będzie gotowy dodajemy opłukane warzywa z puszek. Smażymy , można dodać trochę bulionu jeśli ktoś lubi płynny taki sos. Dodajemy na końcu wszystkie przyprawy. Ja lubię dużo tymianku i czosnku. Jeśli ktoś lubi wersje bogatszą można dodać usmażony wcześniej filet z piersi kurczaka lub indyka. Oczywiście wszystkie warzywa z puszek można zastąpić świeżymi lub mrożonymi.