Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuje Wam bezmięsny obiad – gulasz warzywny. Ma wszystko to, co teraz najlepsze czyli młode warzywa. Nawet mięsożercy – tacy jak ja – będą zadowoleni z takiego obiadku ???? I najmłodsi także ????
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 131
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2449
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 376
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 131
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2449
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 376
Składniki
1. Kapustę drobno posiekaj. Wrzuć do garnka lekko posól i zalej wodę. Wstaw na ogień. Gdy kapusta zacznie się gotować zmniejsz ogień i gotuj przez 12 minut. Odcedź 2. Obierz ziemniaki i pokrój w grubą kostkę. Pieczarki pokrój w pół plasterki, botwinkę pokrój drobno – buraczki wraz z łodygami i liśćmi . Marchew obierz i pokrój w plasterki 3. Do garnka wlej 2-3 łyżki oleju rzepakowego wrzuć ziemniaki, botwinkę , pieczarki i marchew. Smaż całośc od czasu do czasu mieszając przez 15 minut. Dodaj kapustę przyprawy i całość wymieszaj. Dodaj 3 łyżki koncentratu i 1/2 szkl wody. Całość duś pod przykryciem przez 20 minut.