Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuje Wam bezmięsny obiad – gulasz warzywny. Ma wszystko to, co teraz najlepsze czyli młode warzywa. Nawet mięsożercy – tacy jak ja – będą zadowoleni z takiego obiadku ???? I najmłodsi także ????
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 73
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2598
Polecam.
Odsłon: 475
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 697
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2008
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 73
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2598
Polecam.
Odsłon: 475
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 697
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2008
Składniki
1. Kapustę drobno posiekaj. Wrzuć do garnka lekko posól i zalej wodę. Wstaw na ogień. Gdy kapusta zacznie się gotować zmniejsz ogień i gotuj przez 12 minut. Odcedź 2. Obierz ziemniaki i pokrój w grubą kostkę. Pieczarki pokrój w pół plasterki, botwinkę pokrój drobno – buraczki wraz z łodygami i liśćmi . Marchew obierz i pokrój w plasterki 3. Do garnka wlej 2-3 łyżki oleju rzepakowego wrzuć ziemniaki, botwinkę , pieczarki i marchew. Smaż całośc od czasu do czasu mieszając przez 15 minut. Dodaj kapustę przyprawy i całość wymieszaj. Dodaj 3 łyżki koncentratu i 1/2 szkl wody. Całość duś pod przykryciem przez 20 minut.