Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2843
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 244
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2843
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 244
Składniki
Mięso pokroic w grubszą kostkę.
Cebulę drobno posiekac. Czosnek rozgnieśc. Dodac do mięsa i wstawic do lodówki, najlepiej na noc.
Mięso zezłocic na oleju, z obu stron. Dodac majeranek i parykę, podlac winem. Poddusic.
Paprykę pokroic w paski dodac do mięsa wraz z pomidorami. Dusic do miękkości. Na koniec przyprawic solą i pieprzem. Podawac z ziemniaczkami, kaszą lub makaronem. Smacznego.