Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 560
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 392
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 560
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 392
Składniki
Mięso pokroic w grubszą kostkę.
Cebulę drobno posiekac. Czosnek rozgnieśc. Dodac do mięsa i wstawic do lodówki, najlepiej na noc.
Mięso zezłocic na oleju, z obu stron. Dodac majeranek i parykę, podlac winem. Poddusic.
Paprykę pokroic w paski dodac do mięsa wraz z pomidorami. Dusic do miękkości. Na koniec przyprawic solą i pieprzem. Podawac z ziemniaczkami, kaszą lub makaronem. Smacznego.