Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Mięso wieprzowe pokroić dodać przyprawę do gulaszu i obsmażać na oleju. Mięso przełożyć do garnka, dodać starte warzywa, liść laurowy i ziele angielskie. Podsmażyć cebulę i dodać do reszty składników. Podlać winem. Zalać wodą, tak żeby przykryło mięso. Gotować do miękkości, dodać pokrojone mięso drobiowe, paprykę i czosnek i zagotować, żeby piersi z kurczaka zmiękły. Doprawić przyprawami do smaku.
Wiem, że nie każdy lubi podroby. Są tanie, szybkie w przygotowaniu i naprawdę...
Odsłon: 69817
Postanowiłam zrobić gulasz z piersi kurczaka i podać go z domowym makaronem....
Odsłon: 1215
Pomysł na pyszny obiad z mięsem wieprzowym z dużą ilością warzyw. Mięso wiepr...
Odsłon: 1906
Bardzo mi się podobała sałatka zamieszczona na forum przez Smakera i postanow...
Odsłon: 249
Bardzo mi się podobała sałatka zamieszczona na forum przez Smakera i postanow...
Odsłon: 249
Składniki
Mięso wieprzowe pokroić dodać przyprawę do gulaszu i obsmażać na oleju. Mięso przełożyć do garnka, dodać starte warzywa, liść laurowy i ziele angielskie. Podsmażyć cebulę i dodać do reszty składników. Podlać winem. Zalać wodą, tak żeby przykryło mięso. Gotować do miękkości, dodać pokrojone mięso drobiowe, paprykę i czosnek i zagotować, żeby piersi z kurczaka zmiękły. Doprawić przyprawami do smaku.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Burgery wołowe z grilla
Dania główne
Bryzol
Dania główne
Chłopski garnek z kiełbasą i ziemniakami
Dania główne
Tarta ze szparagami
Burgery wołowe z grilla
Aromatyczna klasyka. Jak zwykle dania grillowe powinny być wyraziste, łatwe i...
Odsłon: 27
Bryzol
Obowiązkowa pozycja na stołówkach pracowniczych i barach w czasach PRLu
Odsłon: 329