Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z kluskami z dziurką i surówką z kapusty pekińskiej
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Mięso umyj , pokrój na kawałki . Na patelni rozgrzej tłuszcz i usmaż na nim pokrojone mięso ora cebulę . Podsmażone mięso z cebulą przełóż do garnka , posyp papryką , pieprzem , solą . Dodaj kminek , liście laurowe oraz ziele i czosnek . Ilość przypraw według uznania .
Dolej wody tak aby przykryła mięso , duś do miękkości . Sos możesz zagęścić mąką lub nie (według uznania)
Podałam gulasz z kluskami z dziurką (przepis na mojej str.) z surówką z kapust pekińskiej (przepis na mojej str.) Smacznego :)