Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposobów na gulasz jest wiele ja ten znalazłam na "przyprawie do gulaszu" i od tamtego czasu zagościł w moim menu jako jedno z najlepszych dań :))
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 338
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 350
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 228
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 122
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 338
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 350
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 228
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 122
Składniki
Mięso kroimy w grubą kostkę.Cebulę obieramy i również kroimy w kostkę. Mięso podsmażamy na oleju, gdy nabierze złotego koloru dodajemy cebulę i całość smażymy przez 10 minut.
Następnie dodajemy koncentrat pomidorowy, włoszczyznę suszoną i przyprawę do gulaszu. Dokładnie mieszamy i jeszcze przez chwilę smażymy. Podlewamy przygotowanym z kostki rosołem warzywnym. Gotujemy tak długo aż mięso będzie miękkie.
Gotowy gulasz zagęścić zawiesiną z mąki i wody lub śmietany. Podajemy z ziemniakami, kluskami lub kaszą . SMACZNEGO:))) PS. Ja wzbogacilam gulasz dodając czerwoną papryke podczas smażenia:)) mniam....