Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste danie
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12870
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41948
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5057
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45873
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12870
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41948
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5057
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45873
Składniki
Cebule pokroić na ćwiartki, brukselki na pół. Przełożyć na blachę do pieczenia wraz z selerem, kalafiorem, pietruszką i upiec. Kiedy warzywa będą upieczone przełożyć do malaksera i zblendować dolewając wody.
Mięso pokroić na kawałki i podsmażyć. Dodać pieczarki pokrojone w ćwiartki i smażyć
Następnie dodać pokrojoną marchew. Dodać 2 liście laurowe i kilka ziaren ziela angielskiego. Doprawić solą, pieprzem, mieloną papryką i czosnkiem. Podlać wodą i gotować do miękkości. Kiedy mięso i marchew będą miękkie dodać wcześniej zmielone warzywa . Ponownie przyprawić do smaku. Najlepiej podawać z ziemniakami.
Smacznego.