Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w kapuście zawsze smakuje.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4906
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5808
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4906
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5808
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Składniki
Przygotowanie: Kapustę opłukać, posiekać, włożyć do garnka, zalać wodą i gotować. Mięso opłukać, pokroić dowolnie i obsmażyć na smalcu z dodatkiem mąki, posiekanej cebuli na złoty kolor. Włożyć do kapusty, przyprawić przyprawami do smaku i udusić na wolnym ogniu do miękkości.