Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w kapuście zawsze smakuje.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Przygotowanie: Kapustę opłukać, posiekać, włożyć do garnka, zalać wodą i gotować. Mięso opłukać, pokroić dowolnie i obsmażyć na smalcu z dodatkiem mąki, posiekanej cebuli na złoty kolor. Włożyć do kapusty, przyprawić przyprawami do smaku i udusić na wolnym ogniu do miękkości.