Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w kapuście zawsze smakuje.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14049
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15938
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14049
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15938
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Składniki
Przygotowanie: Kapustę opłukać, posiekać, włożyć do garnka, zalać wodą i gotować. Mięso opłukać, pokroić dowolnie i obsmażyć na smalcu z dodatkiem mąki, posiekanej cebuli na złoty kolor. Włożyć do kapusty, przyprawić przyprawami do smaku i udusić na wolnym ogniu do miękkości.