Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w kapuście zawsze smakuje.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Przygotowanie: Kapustę opłukać, posiekać, włożyć do garnka, zalać wodą i gotować. Mięso opłukać, pokroić dowolnie i obsmażyć na smalcu z dodatkiem mąki, posiekanej cebuli na złoty kolor. Włożyć do kapusty, przyprawić przyprawami do smaku i udusić na wolnym ogniu do miękkości.