Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z kiełbasą smakuje wybornie.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11711
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8239
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155195
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1136
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11711
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8239
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155195
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1136
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić, wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem, przyprawić pieprzem i zrumienić na smalcu. Zalać rosołem i dusić powoli na małym ogniu około 50 minut. Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w grubsze plastry i dodać do miękkiego mięsa. Następnie zaciągnąć śmietaną i dusić jeszcze około 5 minut i doprawić w razie potrzeby, posypać natką pietruszki.