Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z kiełbasą smakuje wybornie.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 112
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21517
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 72
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 109
Polecam.
Odsłon: 836
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 112
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21517
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 72
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 109
Polecam.
Odsłon: 836
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić, wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem, przyprawić pieprzem i zrumienić na smalcu. Zalać rosołem i dusić powoli na małym ogniu około 50 minut. Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w grubsze plastry i dodać do miękkiego mięsa. Następnie zaciągnąć śmietaną i dusić jeszcze około 5 minut i doprawić w razie potrzeby, posypać natką pietruszki.