Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z kiełbasą smakuje wybornie.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1375
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1109
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2162
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1375
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1109
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2162
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić, wymieszać z zmiażdżonym czosnkiem, przyprawić pieprzem i zrumienić na smalcu. Zalać rosołem i dusić powoli na małym ogniu około 50 minut. Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w grubsze plastry i dodać do miękkiego mięsa. Następnie zaciągnąć śmietaną i dusić jeszcze około 5 minut i doprawić w razie potrzeby, posypać natką pietruszki.