Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i łatwy gulasz z mięsa wieprzowego z dodatkiem papryki najlepiej smakuje z kaszą i surówką z ogórków kiszonych, ale można go podawać jak kto lubi z makaronem, ziemniakami czy ryżem
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 143
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 263
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 17
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 143
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 263
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 17
Składniki
Mięso opłukaj osusz ręcznikiem papierowym i pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek obierz pokrój w paski. Paprykę umyj , usuń pestki, pokrój w paski. Ogórki pokrój w pół plasterki Lubczyk i pół pęczka pietruszki pokrój.
Na patelni rozgrzej olej dodaj mięso i podsmaż na złoty kolor, następnie dodaj cebulę, czosnek, papryki ogórki podsmaż około 10 minut i podłej wodą dodaj przyprawy pietruszkę i lubczyk duś do miękkości mięsa. W razie potrzeby podłej wodą.
Na koniec zageść mąka i śmietaną w razie potrzeby dopraw do smaku. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego.