Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z baraniny po podlasku to idealny sposób na smaczny, syty obiad dla rodziny. Nikt nie odejdzie od stołu głody albo niezadowolony. Warto spróbować wprowadzić baraninę do swojego jadłospisu.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 102
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 216
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 769
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 409
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 553
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 102
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 216
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 769
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 409
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 553
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, cebulę w plasterki, słoninę pokrój w drobną kostkę. Słoninę wytop w głębokim rondlu, dodaj baraninę i szybko podsmaż. Dodaj cebulę i chwilkę smaż mieszając. Przykryj i duś około 10 minut.
Sparz pomidory, obierz ze skórki. Pokrój na ćwiartki. Do mięsa wlej bulion. dodaj pomidory, wymieszaj. Duś około 90 minut. Przypraw solą. Gotowy gulasz przelej do wazy. Udekoruj zieleniną. Podaj z pieczywem lub z kaszą.