Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11966
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 884
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 113
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2895
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11966
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 884
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 113
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2895
Składniki
Podsmażyłam pokrojoną cebulę na patelni, jak się zaczęła rumienić dodałam pokrojoną w półplasterki cukinię i pokrojony czosnek. Gdy warzywa się przyrumieniły dodałam przyprawy bez soli i za chwile obrane i pokrojone w kostkę pomidory. Gdy sok z pomidorów wyparuje i zaczną się rozpadać dodałam bulionu. Po paru minutach wszystkie smaki się połącza. Sos posypałam serem- powinien rozpuścić się momentalnie. Na koniec całość posoliłam do smaku a po wyłączeniu ognia posypałam nacią. Najlepiej smakuje z ryżem. Smacznego :)