Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z mięsa wieprzowego z marchewką oraz fasolką szparagową w pomidorowym sosie.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93429
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2605
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3465
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1566
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2238
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93429
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2605
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3465
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1566
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2238
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i podsmażamy na rozgrzanym oleju, podlewamy wodą i gotujemy do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
2. Na drugiej patelni prużymy na rozgrzanym oleju obrane, pokrojone w plasterki marchewki, fasolkę szparagową oraz pokrojone w paseczki papryki, solimy.
3. Kiedy warzywa są miękkie łączymy z mięsem i zaprawiamy naturalnie smacznym gulaszem rozrobionym z przecierem pomidorowym, ½ szk. wody i szczyptą chili. Chwilę gotujemy
4. .Gotowe. 5. Smacznego.