Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy w przygotowaniu gulasz.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12126
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41912
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5025
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45858
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12126
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41912
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5025
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45858
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić w kostkę . Indyka w kawałki. Marchew z cebulą podsmażyć na odrobinie oliwy. Kiedy lekko się zrumienią dodać buraczka i smażyć jeszcze chwile. Dodać ziemniaki, podlać wodą na wysokość warzyw, dodać 2 liście laurowe i dusić na małym ogniu przez ok 40 minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Indyka posypać solą i pieprzem, ułożyć na warzywach. Przykryć wszystko i dusić na wolnym ogniu przez ok 40-60 minut. Przemieszać i dusić jeszcze 20-30 minut.
U mnie podane z kuskusem. Smacznego