Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy w przygotowaniu gulasz.
Wszystkie warzywa pokroić w kostkę .
Indyka w kawałki.
Marchew z cebulą podsmażyć na odrobinie oliwy. Kiedy lekko się zrumienią dodać buraczka i smażyć jeszcze chwile. Dodać ziemniaki, podlać wodą na wysokość warzyw, dodać 2 liście laurowe i dusić na małym ogniu przez ok 40 minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Indyka posypać solą i pieprzem, ułożyć na warzywach. Przykryć wszystko i dusić na wolnym ogniu przez ok 40-60 minut.
Przemieszać i dusić jeszcze 20-30 minut.
U mnie podane z kuskusem.
Smacznego
Propozycja na lekki, smakowity i bardzo aromatyczny gulasz pomidorowy z kawał...
Odsłon: 12175
Lżejsza alternatywa dla gulaszu - dietetyczny gulasz z indyka z boczniakami.
Odsłon: 4049
Bardzo lubię wszelkiego rodzaju dania jednogarnkowe w postaci gulaszy czy pot...
Odsłon: 5803
Jak zachować cukinię na dłużej? Można zrobić z niej przetwory na zimę. Cukini...
Odsłon: 112
Jeśli nie masz pomysłu na to co jeść i jednocześnie twoje umiejętności kulina...
Odsłon: 15
Pyszna i sycąca zupa grochowa z dodatkiem warzyw oraz podsmażonej kiełbasy po...
Odsłon: 57
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 452
Jak zachować cukinię na dłużej? Można zrobić z niej przetwory na zimę. Cukini...
Odsłon: 112
Jeśli nie masz pomysłu na to co jeść i jednocześnie twoje umiejętności kulina...
Odsłon: 15
Pyszna i sycąca zupa grochowa z dodatkiem warzyw oraz podsmażonej kiełbasy po...
Odsłon: 57
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 452
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić w kostkę . Indyka w kawałki. Marchew z cebulą podsmażyć na odrobinie oliwy. Kiedy lekko się zrumienią dodać buraczka i smażyć jeszcze chwile. Dodać ziemniaki, podlać wodą na wysokość warzyw, dodać 2 liście laurowe i dusić na małym ogniu przez ok 40 minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Indyka posypać solą i pieprzem, ułożyć na warzywach. Przykryć wszystko i dusić na wolnym ogniu przez ok 40-60 minut. Przemieszać i dusić jeszcze 20-30 minut.
U mnie podane z kuskusem. Smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Dal- wariacja na temat
Dania główne
Makaron z fasolka szparagowa
Dania główne
Moje Czebureki
Dania główne
Placki ziemniaczane bez ścierania ziemniaków
Dal- wariacja na temat
Dal, potrawa kuchni indyjskiej, jest aromatyczny i sycący. Zaserwowany z ryże...
Odsłon: 21
Makaron z fasolka szparagowa
Szybki i prosty obiad
Odsłon: 46