Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimne dni najlepsze dania są z kapusta kiszoną, która jest bardzo zdrowa
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 275
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 275
Składniki
1. Mięso myjemy, oszuszamy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy solą oraz przyprawą do gulaszu.
2. Na drugiej patelni smażymy obraną i drobno pokrojoną cebulę. Do cebuli dodajemy obrane i pokrojone w plasterki marchewki oraz posiekaną drobno kapustę kiszoną. Następnie dodajemy ketchup. 3. Pieczarki kroimy w plasterki również prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem oraz solą. 4. Kapustę oraz grzyby łączymy z mięsem dokładnie mieszając.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.