Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący gulasz, rozgrzewający i bardzo aromatyczny z kiełbaską.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2090
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 164
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1086
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1187
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12036
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2090
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 164
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1086
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1187
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12036
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Podlewamy odrobiną wody. 3. Wkładamy kostkę rosołową.
4. Gdy mięso będzie już prawie dobre dodajemy pokrojoną kiełbasę.
5. Paprykę kroimy w drobne paseczki i również dodajemy do mięsa.
6. Na koniec dodajemy przecier pomidory i chili, jeszcze chwilę prużymy.
7. Potrawa gotowa. 8. Smacznego.