Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący gulasz, rozgrzewający i bardzo aromatyczny z kiełbaską.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4399
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6810
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5606
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4399
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6810
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5606
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Podlewamy odrobiną wody. 3. Wkładamy kostkę rosołową.
4. Gdy mięso będzie już prawie dobre dodajemy pokrojoną kiełbasę.
5. Paprykę kroimy w drobne paseczki i również dodajemy do mięsa.
6. Na koniec dodajemy przecier pomidory i chili, jeszcze chwilę prużymy.
7. Potrawa gotowa. 8. Smacznego.