Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny gulasz z łopatki z kaszą,proste danie... Szybkie do przygotowania a przede wszystkim zawsze się udaje .
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2760
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1285
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 738
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 84
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2760
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1285
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 738
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 84
Składniki
Wykonane: Mięso posolić,posypać delikatą do mięs ,opiec na tłuszczu,dodać ziele angielskie i liść laurowy zalać jednym litrem wody i ugotować do miękkości . Na patelnie włozyć odrobinę tłuszczu, i podsmażyć cebulkę z czosnkiem ,dodać startą marchew podlać 1/2 szkl.wody , Gdy już marchew będzie miękka, dodać paprykę ostrą i słodką ..... dobrze wymieszać . Całość dodać do mięsa, doprawić .... pieprzem,majerankiem , zrobić zaklepkę z maki i zagęścić. Smacznego !!!