Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie mięsko, kiełbasa, cebula, makaron trochę przypraw i danie gotowe. Polecam wypróbowanie przepisu.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Do garnka lub duzej patelni wlewamy olej. Rozgrzewamy i wrzucamy mięso pokrojone w średnią kostkę. Chwilkę dusimy. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Kiełbaskę w plasterki. Do mięsa wrzucamy kiełbasę i cebulę oraz suszone warzywa, liście laurowe i ziele angielskie. Wlewamy wodę. Dusimy az mięsko będzie miękkie. Następnie wsypujemy makaron ( wody powinno być tyle aby wszystko zakryło, jeżeli jestzbyt mało dolewamy. Gotujemy 5 minut, następnie dodajemy koncentrat, musztardę i przyprawy. Chwilkę dusimy. Smacznego ;)