Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10666
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3315
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10666
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3315
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju aż nabierze złotego koloru. Dodajemy pokrojoną w piórka cebulę oraz drobno posiekany czosnek i smażymy jeszcze chwilę. Do garnka dodajemy pokrojoną w plasterki marchewkę, bulion warzywny, przyprawy oraz pomidory. Gulasz dusimy na małym ogniu przez ok 1/2 godz. Dodajemy pokrojoną w kostkę dynię (możecie użyć mrożonej) oraz odsączoną z zalewy ciecierzycę. Dusimy kolejne pół godziny. Doprawiamy solą i pieprzem.