Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na młodą kapustę się już zaczął, dlatego mam dla Was doskonałą, pyszna propozycje na obiad. Takiego gulaszu jeszcze nie kosztowałeś/aś, wypróbuj przekonaj się sam.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 884
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4508
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1128
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 502
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3744
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 884
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4508
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1128
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 502
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3744
Składniki
1. Kapustę kroję bardzo drobno, marchew obieram ścieram na tarce o dużych oczkach, przekładam do garnka, zalewam wodą, dodaję Vegetę i gotuję około 30 minut.
2. Cebulę obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę, doprawiam solą, papryką ostrą oraz słodką, mieszam i dodaję do cebuli. Gdy mięso zmieni kolor, podlewam szklanką wody i gotuję do miękkości mięsa. Dziesięć minut przed końcem gotowania dodaję umyte pokrojone w plasterki pieczarki. Następnie mięso z pieczarkami przekładam do kapusty. Dodaję koncentrat pomidorowy i zagęszczam mąką rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotuję do zagotowania.
3. Danie gotowe. 4. Smacznego