Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz z niedźwiedzim czosnkiem"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1027
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1027
Składniki
Czosnek i cebulę posiekaj. Mięso pokrój w kostkę, posyp przyprawami. Obsmaż na oleju. Przełóż do garnka, zalej wodą. Dodaj liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, pomidory z zalewą, koncentrat, zioła i cebulę. Gotuj na małym ogniu co najmniej godzinę. Przypraw. Gulasz zagęść razowym chlebem lub mąką rozrobioną z wodą (2 łyżki mąki na 2 łyżki zimnej wo- dy). Przypraw do smaku.Źródło: Chwila dla Ciebie