Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 102
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 46
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1431
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 102
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 46
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1431
Składniki
Grzyby namoczyć - najlepiej całą noc. Na oleju obsmażyć doprawione mięso ( w kostkę), cebulę i osuszone grzyby (wodę z ich moczenia zachować). Podlać wodą tak , by przykryć mięso , dodać ziele, liść laurowy i dusić ok.1 godz. mieszając i uzupełniając płyn. Gulasz zagęścić śmietana i mąka rozrobionymi w niewielkiej ilości wody- doprawić .
Na dno naczynia do zapiekania wysypać ryż , zalać gulaszem i posypać oscypkiem , zapiekać w temp. 190 st. ok 20 min.
Smacznego