Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, smaczny obiad dla zapracowanych
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12901
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7275
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12901
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7275
Składniki
Mięso pokroić na duże kawałki, oprószyć solą i przeprzem, odstawić na kilka minut. Oprószyćmąką, obsmażyć na oleju. Gdy mięso sie zrumieni dodać posiekaną cebulę, czosnek, zeszklić. Dodać pokrojone pieczarki. Zalać bulionem. Dodać cieciorkę. Dusić ok. 10-15 min. Na koniec można zagęścić mąką. Dodać majeranek. Podawać np z kaszą gryczaną.