Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szałwia niezwykle wzbogaca i ożywia smak gulaszu.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8722
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 80
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8722
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 80
Składniki
Serduszka pokroiłam na dwa trzy kawałki. Na patelni podsmażyłam pokrojoną w piórka cebulę. Dodałam pokrojone serduszka- podsmażyłam. Dodałam łyżkę mąki, podsmażyłam i zalałam wodą. Dodałam liść, ziele i szałwię, zostawiłam trzy listki do dekoracji. Dusiłam około godziny pod przykryciem pod koniec doprawiłam solą i pieprzem.
:D
Smacznego :)