Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni indyjskiej wspaniałe na jesienne popołudnia. Zdrowe, sycące i rozgrzewające. Idealnie rozbudza nasz organizm i pieści kubki smakowe. Przygotowanie expresowe !
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 725
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2041
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 725
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2041
Składniki
W garnku na oliwie (oleju kokosowym) podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulkę.
Imbir obieramy i ścieramy na grubych oczkach tarki. Dodajemy do cebulki wraz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz wszystkimi przyprawami za wyjątkiem soli.
Gdy cebula się zeszkli dolewamy pomidory, wsypujemy soczewicę oraz dodajemy 3 szklanki wody. Gotujemy 20 minut a pod sam koniec dodajemy sól. Podajemy udekorowane pietruszką !