Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni indyjskiej wspaniałe na jesienne popołudnia. Zdrowe, sycące i rozgrzewające. Idealnie rozbudza nasz organizm i pieści kubki smakowe. Przygotowanie expresowe !
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23053
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1042
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104864
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23053
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1042
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104864
Składniki
W garnku na oliwie (oleju kokosowym) podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulkę.
Imbir obieramy i ścieramy na grubych oczkach tarki. Dodajemy do cebulki wraz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz wszystkimi przyprawami za wyjątkiem soli.
Gdy cebula się zeszkli dolewamy pomidory, wsypujemy soczewicę oraz dodajemy 3 szklanki wody. Gotujemy 20 minut a pod sam koniec dodajemy sól. Podajemy udekorowane pietruszką !