Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry. Można go serwować na obiad lub jako danie gorące.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Szynkę pokroić w kostkę. Obsmażyć na rozgrzanej patelni z obu stron. Dodać pokrojoną w piórka cebulę . Doprawić papryką, solą i majerankiem. Podlać wrzącą wodą i dusić ok 0,5 godziny. Dodać pokrojoną w kostkę paprykę. Następnie dusić kolejne 0,5 godziny. Gdy woda odparuje zrobi się pyszny sos, dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku.
Podajemy z ryżem lub makaronem i ulubioną surówką. SMACZNEGO!