Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z szynki w sosie własnym podany z kaszą i groszkiem konserwowym jest dobrym pomysłem na obiad.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7981
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13762
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7981
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13762
Składniki
Mięso umyć i pokroić w kostkę, przyprawić solą, pieprzem i papryką ostrą.
Cebulę drobno pokroić i podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu, dodać pokrojone w kostkę mięso i podsmażyć.
Mięso podlać wodą i dusić pod przykryciem, aż będzie miękkie.
Można podawać z kaszą lub ziemniakami i buraczkami.