Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z kurczakiem i warzywami z mlekiem kokosowym z dodatkiem kolendry pachnie i smakuje nieziemsko :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 495
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16745
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 425
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 495
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16745
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 425
Składniki
Na patelnię wlać wodę,dodać mleko kokosowe,dokładnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Dodać pokrojony imbir,pokrojonego drobno kurczaka i warzywa. Raz jeszcze doprowadzamy do wrzenia,zmniejszyć ogień i nakryć pokrywką. Dusić aż nieco wyparuje a kurczak i warzywa będą miękkie. Na 2 minuty przed końcem gotowania doprawić solą i pieprzem,dodać posiekaną kolendrę i wymieszać. Smacznego!!!