Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z kurczakiem i warzywami z mlekiem kokosowym z dodatkiem kolendry pachnie i smakuje nieziemsko :)
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Składniki
Na patelnię wlać wodę,dodać mleko kokosowe,dokładnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Dodać pokrojony imbir,pokrojonego drobno kurczaka i warzywa. Raz jeszcze doprowadzamy do wrzenia,zmniejszyć ogień i nakryć pokrywką. Dusić aż nieco wyparuje a kurczak i warzywa będą miękkie. Na 2 minuty przed końcem gotowania doprawić solą i pieprzem,dodać posiekaną kolendrę i wymieszać. Smacznego!!!