Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz z wątróbki"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Wątróbki oczyść, pokrój na kawałki, posyp przyprawą do mięs. Cebulę pokrój w piórka, pieczarki w półplasterki, marchewkę zetrzyj na tarce.
Olej rozgrzej w garnku, podsmaż cebulę i wątróbki. Dodaj pieczarki, marchewkę i kapustę. Podlej wodą, dodaj bulionetkę, przypraw. Duś 40 minut.Źródło: Chwila dla Ciebie