Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu gulasz z wątróbki drobiowej.
patelnia, nóż, ręcznik papierowy, łyżka,
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4055
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 154
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4055
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 154
Składniki
Wątróbkę po oczyszczeniu , umyciu i osuszeniu pokroić w kostkę. Cebulę obrać , pokroić w piórka i poddusić na smalcu, następnie do cebuli dodać przygotowaną wątróbkę, dodać kostki rosołowe, doprawić pieprzem oraz gałką muszkatołową do smaku. Całość dusić 20 minut, po czym zagęścić mąką wymieszaną w wodzie. Podawać z pieczywem. Smacznego
Gulasz gotowy do podania.