Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu gulasz z wątróbki drobiowej.
patelnia, nóż, ręcznik papierowy, łyżka,
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113092
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 478
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 824
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 614
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113092
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 478
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 824
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 614
Składniki
Wątróbkę po oczyszczeniu , umyciu i osuszeniu pokroić w kostkę. Cebulę obrać , pokroić w piórka i poddusić na smalcu, następnie do cebuli dodać przygotowaną wątróbkę, dodać kostki rosołowe, doprawić pieprzem oraz gałką muszkatołową do smaku. Całość dusić 20 minut, po czym zagęścić mąką wymieszaną w wodzie. Podawać z pieczywem. Smacznego
Gulasz gotowy do podania.