Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu gulasz z wątróbki drobiowej.
patelnia, nóż, ręcznik papierowy, łyżka,
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Składniki
Wątróbkę po oczyszczeniu , umyciu i osuszeniu pokroić w kostkę. Cebulę obrać , pokroić w piórka i poddusić na smalcu, następnie do cebuli dodać przygotowaną wątróbkę, dodać kostki rosołowe, doprawić pieprzem oraz gałką muszkatołową do smaku. Całość dusić 20 minut, po czym zagęścić mąką wymieszaną w wodzie. Podawać z pieczywem. Smacznego
Gulasz gotowy do podania.