Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu gulasz z wątróbki drobiowej.
patelnia, nóż, ręcznik papierowy, łyżka,
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 58
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 522
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 685
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4199
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 58
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 522
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 685
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4199
Składniki
Wątróbkę po oczyszczeniu , umyciu i osuszeniu pokroić w kostkę. Cebulę obrać , pokroić w piórka i poddusić na smalcu, następnie do cebuli dodać przygotowaną wątróbkę, dodać kostki rosołowe, doprawić pieprzem oraz gałką muszkatołową do smaku. Całość dusić 20 minut, po czym zagęścić mąką wymieszaną w wodzie. Podawać z pieczywem. Smacznego
Gulasz gotowy do podania.