Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu gulasz z wątróbki drobiowej.
patelnia, nóż, ręcznik papierowy, łyżka,
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1569
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 888
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1569
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 888
Składniki
Wątróbkę po oczyszczeniu , umyciu i osuszeniu pokroić w kostkę. Cebulę obrać , pokroić w piórka i poddusić na smalcu, następnie do cebuli dodać przygotowaną wątróbkę, dodać kostki rosołowe, doprawić pieprzem oraz gałką muszkatołową do smaku. Całość dusić 20 minut, po czym zagęścić mąką wymieszaną w wodzie. Podawać z pieczywem. Smacznego
Gulasz gotowy do podania.