Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A może tak na rozgrzanie gulasz z wołowiny z dodatkiem pieczarek i warzywa konserwowych. Wyszedł pyszny, sycący można go jeść łyżkami. Mięsożercy będą zachwyceni. Do tego pajda chleba i obiad mamy gotowy.
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 195
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 610
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16949
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 849
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 195
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 610
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16949
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 849
Składniki
Wołowinę kroję w mała kostkę. Cebule obieram i kroję drobno.Na oleju przesmażam cebulę z czosnkiem pokrojonym. Wołowinę obtaczam a mące i dodaję do cebuli i przesmażam razem około pięć minut. Dolewam bulion, dodaję liście, ziele, oregano i gotuję na wolnym ogniu aż wołowina będzie miękka. Pieczarki przesmażam na osobnej patelni. Dodaję pod koniec gotowania do wołowiny, razem z papryką i korniszonami pokrojonymi. Chwile jeszcze razem duszę, doprawiam solą, pieprzem, papryką, czubricą. Gulasz podaję z oregano.