Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A może tak na rozgrzanie gulasz z wołowiny z dodatkiem pieczarek i warzywa konserwowych. Wyszedł pyszny, sycący można go jeść łyżkami. Mięsożercy będą zachwyceni. Do tego pajda chleba i obiad mamy gotowy.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1244
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 679
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 691
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1244
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 679
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 691
Składniki
Wołowinę kroję w mała kostkę. Cebule obieram i kroję drobno.Na oleju przesmażam cebulę z czosnkiem pokrojonym. Wołowinę obtaczam a mące i dodaję do cebuli i przesmażam razem około pięć minut. Dolewam bulion, dodaję liście, ziele, oregano i gotuję na wolnym ogniu aż wołowina będzie miękka. Pieczarki przesmażam na osobnej patelni. Dodaję pod koniec gotowania do wołowiny, razem z papryką i korniszonami pokrojonymi. Chwile jeszcze razem duszę, doprawiam solą, pieprzem, papryką, czubricą. Gulasz podaję z oregano.