Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwie męska zupa wzbogacona aromatycznymi ziołami...idealna na Dzień Taty ;-)
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 21
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 263
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 176
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 21
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 263
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 176
Składniki
Mięso umyć,osuszyć i pokroić w dużą kostkę.Wrzucić do garnka na mocno rozgrzany tłuszcz i podsmażyć.1 cebulę pokroić w piórka,pieczarki w półplasterki i dodać do mięsa.Wsypać 2 łyżeczki soli,pieprz, ostrą paprykę i zalać wszystko wodą.Gotować około 1,5 do 2 godzin.Następnie dodać pokrojoną paprykę,pomidory obrane ze skóry i ziemniaki.Posiekać zioła i wrzucić do zupy.Na patelni rozgrzać tłuszcz i podsmażyć 1 posiekaną cebulę,wsypać 2 łyżki mąki i dalej zasmażać.Przełożyć zasmażkę do gulaszowej i chwilę gotować.Doprawić do smaku przyprawami.
SMACZNEGO