Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwie męska zupa wzbogacona aromatycznymi ziołami...idealna na Dzień Taty ;-)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1207
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5734
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8795
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18305
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1207
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5734
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8795
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18305
Składniki
Mięso umyć,osuszyć i pokroić w dużą kostkę.Wrzucić do garnka na mocno rozgrzany tłuszcz i podsmażyć.1 cebulę pokroić w piórka,pieczarki w półplasterki i dodać do mięsa.Wsypać 2 łyżeczki soli,pieprz, ostrą paprykę i zalać wszystko wodą.Gotować około 1,5 do 2 godzin.Następnie dodać pokrojoną paprykę,pomidory obrane ze skóry i ziemniaki.Posiekać zioła i wrzucić do zupy.Na patelni rozgrzać tłuszcz i podsmażyć 1 posiekaną cebulę,wsypać 2 łyżki mąki i dalej zasmażać.Przełożyć zasmażkę do gulaszowej i chwilę gotować.Doprawić do smaku przyprawami.
SMACZNEGO