Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30422
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2256
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30422
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2256
Składniki
Marynata: olej, przyprawa do gros i czosnek granulowany. Mięso myjemy kroimy w kawałki i mieszamy z marynatą i najlepiej zostawiamy na noc w lodówce.
Cebule, paprykę, pomidor i boczek kroimy w dużą kostkę. Nabijamy kolejno na szpikulce paprykę, boczek cebule, mięso pomidor itd. Całość smarujemy resztą marynaty i pieczemy na grillu lub w piekarniku na złoty kolor jakieś 20 – 30 minut.
Podajemy z ryżem i sałatką meksykańską :)