Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14050
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15943
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14050
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15943
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6427
Składniki
Marynata: olej, przyprawa do gros i czosnek granulowany. Mięso myjemy kroimy w kawałki i mieszamy z marynatą i najlepiej zostawiamy na noc w lodówce.
Cebule, paprykę, pomidor i boczek kroimy w dużą kostkę. Nabijamy kolejno na szpikulce paprykę, boczek cebule, mięso pomidor itd. Całość smarujemy resztą marynaty i pieczemy na grillu lub w piekarniku na złoty kolor jakieś 20 – 30 minut.
Podajemy z ryżem i sałatką meksykańską :)