Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną konserwę w słoiku, będzie peklowa...
Odsłon: 118
Dzisiaj kolejna moja kapusta kiszona, tym razem kiszona w słoikach. Kapusta k...
Odsłon: 33
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 225
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną konserwę w słoiku, będzie peklowa...
Odsłon: 118
Dzisiaj kolejna moja kapusta kiszona, tym razem kiszona w słoikach. Kapusta k...
Odsłon: 33
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 225
Składniki
Marynata: olej, przyprawa do gros i czosnek granulowany. Mięso myjemy kroimy w kawałki i mieszamy z marynatą i najlepiej zostawiamy na noc w lodówce.
Cebule, paprykę, pomidor i boczek kroimy w dużą kostkę. Nabijamy kolejno na szpikulce paprykę, boczek cebule, mięso pomidor itd. Całość smarujemy resztą marynaty i pieczemy na grillu lub w piekarniku na złoty kolor jakieś 20 – 30 minut.
Podajemy z ryżem i sałatką meksykańską :)