Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 50
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 87
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 50
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 87
Składniki
Marynata: olej, przyprawa do gros i czosnek granulowany. Mięso myjemy kroimy w kawałki i mieszamy z marynatą i najlepiej zostawiamy na noc w lodówce.
Cebule, paprykę, pomidor i boczek kroimy w dużą kostkę. Nabijamy kolejno na szpikulce paprykę, boczek cebule, mięso pomidor itd. Całość smarujemy resztą marynaty i pieczemy na grillu lub w piekarniku na złoty kolor jakieś 20 – 30 minut.
Podajemy z ryżem i sałatką meksykańską :)