Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2546
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20004
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 528
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 609
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7041
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2546
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20004
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 528
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 609
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7041
Składniki
Marynata: olej, przyprawa do gros i czosnek granulowany. Mięso myjemy kroimy w kawałki i mieszamy z marynatą i najlepiej zostawiamy na noc w lodówce.
Cebule, paprykę, pomidor i boczek kroimy w dużą kostkę. Nabijamy kolejno na szpikulce paprykę, boczek cebule, mięso pomidor itd. Całość smarujemy resztą marynaty i pieczemy na grillu lub w piekarniku na złoty kolor jakieś 20 – 30 minut.
Podajemy z ryżem i sałatką meksykańską :)