Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości odżywczych, w tym tak ostatnio popularnych kwasów Omega 3. Jest to ryba tłusta, więc najlepiej przygotować ją na parze w towarzystwie ziół.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22606
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14923
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4708
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44701
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 637
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 676
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22606
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14923
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4708
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44701
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 637
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 676
Składniki
Rybę doprawić solą (dosyć dużo) i pieprzem, skropić wyciśniętym sokiem z cytryny, marynować przez ok. 1 godziny.
Koperek i natkę pietruszki umyć i drobno posiekać, a następnie obsypać obficie halibuta.
Rybę gotować na parze przez ok 15 min.
Smacznego !!! Podawać z ulubionymi dodatkami, ja najbardziej lubię z marchewką, cukinią i brukselką. Przepis znajdziesz na moim profilu (https://smaker.pl/przepis-dwukolorowy-dodatek,117047,pelen-brzuszek.html)