Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości odżywczych, w tym tak ostatnio popularnych kwasów Omega 3. Jest to ryba tłusta, więc najlepiej przygotować ją na parze w towarzystwie ziół.
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 364
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 562
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 3857
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 111
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 5130
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 364
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 562
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 3857
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 111
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 5130
Składniki
Rybę doprawić solą (dosyć dużo) i pieprzem, skropić wyciśniętym sokiem z cytryny, marynować przez ok. 1 godziny.
Koperek i natkę pietruszki umyć i drobno posiekać, a następnie obsypać obficie halibuta.
Rybę gotować na parze przez ok 15 min.
Smacznego !!! Podawać z ulubionymi dodatkami, ja najbardziej lubię z marchewką, cukinią i brukselką. Przepis znajdziesz na moim profilu (https://smaker.pl/przepis-dwukolorowy-dodatek,117047,pelen-brzuszek.html)